Välkommen till Hinsholmens Båtförening|
Webbkarta

 

Uppdaterad: 2017-09-08Wahlborgs Marina
 


Nu även rabatt hos
 


För rabatter hos olika företag, se "Rabattlista"


Båtsamverkan

Inloggning Facebook


HBF är anslutna till båtsamverkan.
Läs mer
>

 
Ny sida 1  

Startsida > Vakt, allmänt

utskriftsvänlig sida

   

 

VAKTSCHEMA - 2017

 

Vaktinstruktioner

Bevakning av båtar, bilar och övrigt i Hinsholmens småbåtshamn, utförd av båtplatsinnehavarna, har visat sig vara en effektiv metod att minska stölder och skadegörelse. Denna bevakning organiseras och administreras av Hinsholmens Båtförening.

OBS! En stor fördel med att vara medlem i Båtföreningen är att vaktpersonalen kontaktar dig direkt på telefon om de upptäcker något som ser misstänkt ut med din båt. Enligt PUL-lagen får de inte kontakta båtägare som inte är medlemmar.

Alla som går vakt under 2016 deltar i utlottningen av 10 presentkort på vardera 500:- som gäller för inköp av varor hos Wahlborgs Marina och Hjertmans. Hos Walhborg har du som medlem 10% rabatt på icke N-märkta varor och kampanjpriser. Hos Hjertmans får Du 15% rabatt i samband med ett köp då Du använder presentkortet, oavsett om du är medlem i HBF eller inte. Observera att N-märkta varor och kampanjpriser är undantagna även hos Hjertmans. Det är vår förhoppning att detta skall bidra till att man tar sin vakt. Vinnarna får presentkortet med post.

VAKTLOTTERIET
Dragningen i årets vaktlotteri kommer att äga rum till hösten efter avslutad vaktgång.

  Båtplats Namn   Båtplats Namn
           
           
           
           
           
           

Om du inte kan ta din vakt enligt VAKTLISTAN så är det bara att byta! Kom helt enkelt ner den kväll som passar bättre. 2016 års vaktlista sätts upp på anslagstavlan vid klubbstugan i början av 2016. Alla som vi har mobilnummer till kommer att få ett SMS med

HBF organiserar vakttjänsten för såväl medlemmar som icke medlemmar, men det är DU SJÄLV som är arbetsledare för ditt vaktpass. Kontakta därför i förväg övriga som ska vakta tillsammans med dig för ömsesidig påminnelse. På så sätt minskar du risken att bli ensam på ditt pass. Medlemsregister med telefonnummer och
e-postadresser finns i vaktskåpet i klubbhuset!

Du bestämmer själv när du går ditt vaktpass, men vi rekommenderar kväll eller natt för passet, dvs. ett tretimmarspass eller längre mellan kl. 20.00 och kl. 06.00 följande morgon. Flest tillgrepp torde ske mellan kl. 01.00 och 04.00. All vakt oavsett tid och längd är bättre än ingen vakt!

För att göra vaktandet mer attraktivt finns TV i vaktlokalen/klubbstugan. Dessutom finns kaffe, kaffebryggare och kokmöjligheter. Har du med dig din bärbara dator kan du koppla upp dig på vårt trådlösa nätverk, vilket är gratis för våra medlemmar. Använd kontaktformuläret för att erhålla inloggningskod.

 

Hinsholmens Båtförening   Hinsholmens Bryggväg 30   426 79 Västra Frölunda    hbf@hinsholmen.se

tumblr hit tracking tool