Välkommen till Hinsholmens Båtklubb|
Webbkarta

 

Uppdaterad: 2018-08-10Wahlborgs Marina
 


Nu även rabatt hos
 


För rabatter hos olika företag, se "Rabattlista"


Båtsamverkan

Inloggning Facebook


HBK är anslutna till båtsamverkan.
Läs mer
>

 
 

Startsida > Om Roderbladet

utskriftsvänlig sida

Utebliven tidning kan reklameras till reklamation@vtd.se

Det går också bra att ringa till 031-804720. (mån - fre 8-13, lör 8-12, sön 8-13)

Eftersom det förekommit en hel del problem i samband med utdelningen av vår tidning är vi tacksamma om du meddelar oss detta via mail till HBK@hinsholmen.se eller via kontaktfliken.

Roderbladet ges ut av Roderbladets Redaktionskommitté i samarbete med produktionsbolaget arvidsson.info. Redaktionskommittén är i sin tur resultat av ett samarbete mellan sju av hamnklubbarna i Göteborgsregionens Fritidshamnar AB, vanligen kallat Grefab.

Planerade utgivningstider 2017 

  • Nr. 1 - 15 mar

  • Nr. 2 - 25 maj

  • Nr. 3 - 20 sep

  • Nr. 4 - 29 nov

De olika hamnklubbarna utser var sin representant till redaktionskommittén, och kommittén utser i sin tur chefredaktör och ansvarig utgivare, som är den som bestämmer slutligen vad som får finnas med i tidningen. Medlemmarna i kommittén, liksom många klubbmedlemmar, skriver och fotograferar.

Högst hälften av utrymmet i varje nummer är annonser. Produktionsbolaget säljer annonser, redigerar tidningen, gör allt prepress-arbete och handlar upp tryckningen. För närvarande är det Geson i Kungsbacka som sköter tryckningen.
Allt detta bekostas av annonsförsäljningen. Framställningen av tidningen kostar alltså ingenting för klubbens medlemmar.

 

 

Hinsholmens Båtklubb   Hinsholmens Bryggväg 30   426 79 Västra Frölunda    hbk@hinsholmen.se

tumblr hit tracking tool